26 Şubat 2009 Perşembe

Bastır lan Sivas!

21. Haftayı Trabzon'un 3, Beşiktaş'ın 6, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da 8 puan önünde lider tamamladı Sivas. Ha düştü ha düşecek diye bekleniyor ama ciddi bir süredir kopmadılar zirveden. Artık ciddi ciddi 5. şampiyon lafları konuşuluyor, aman nazar değmesin.

Şampiyonluk için daha 13 hafta var ama korkuyorum ben de takılacaklar diye, fırsatını bulmuşken yazayım diyorum. Say desen 3 tane yıldız futbolcularını sayamazsın, oyuncularının içinde milli futbolcuları da yok yanılmıyorsam. Hocaları da sevdiğimiz deyimle "stajyer hoca". Ama adamlar geçen yıl sonuna kadar (en son bir işler oldu, bir baktılar UEFA'ya bile gidemediler ama) şampiyonluğun peşinden koştular. Ne bu başarının sırrı, bilemedim.

Bu sezon da şu an itibariyle şampiyonluk için en güçlü adayın kim derseniz; Sivas derim kıl payı farkla. Son sonuçlarla iyice yara alan Galatasaray ve Fenerbahçe de arkasından gelir küçük farklarla. Ondan sonra Beşiktaş, en son da Trabzon. Bu elemanların da 2. olduklarına bakmayın, şans faktörüyle elde edilen puanlarla ilgili bir puan durumu yapacak olsak vallahi 1. sırada olurlar. İşin içine bir de Ersun Yanal'ın alıştığımız fırtına gibi başlayan, sonra keskin bir şekilde düşüşe geçen kulüp kariyerlerini katınca da her an düşmelerini bekliyoruz haliyle.

Ama buraya kadar gelmişken sakın geri vitese takma, bastır lan Sivas! Affetme lan! Bunca parayı böyle beceriksizce çarçur eden, monşer takılıp köylü mantığıyla iş gören, artist artist çalım satmaktan başka bir halta yaramayan Fenerbahçe'sine de Galatasaray'ına da, Beşiktaş'ına da bas çalımı. Trabzon'a da acıma anasını satiym! Dik dur, tarih her zaman böylesi fırsatlar çıkarmaz adamın önüne.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel yaz.