9 Mart 2009 Pazartesi

Çirkefsiniz Arkadaşlar

Dün oynanan iki maçta 4 Fenerbahçeli'nin çirkeflikleri güne damgasını vurdu.


İlk şov Sivasspor'un hocası Bülent Uygun'dan geldi. Uygun, hakeme kızarak yedek kulübesinin kenarlarını parçalayana kadar tekmeledi. Daha sonra da hakemin üzerine yürüdü, bağırdı çağırdı, sarstı. Takımı Fenerbahçe'den peşpeşe iki maçta 7 gol yerken, üstelik mesela bu gollerden biri ofsayt iken hiç sesini çıkartmayan Bülent Hoca meğerse istediği zaman ne kadar da cevval, ne kadar da asabi olabiliyormuş.

Şu resme de lütfen üzerine tıklayıp büyüterek bakın. Kırılan parçaları toplamaya çalışan görevliye bakışı "Uygun" hocanın. "İlk kez 4 büyükler dışında bir takım, bir Anadolu takımı şampiyonluğa gidiyor ama hiçkimse tarafından sevilmiyor" diyen arkadaşlara kızıyordum ama Bülent artık gerçekten hareketleriyle, boş konuşmaları ve kasıntılığıyla büyük antipati topluyor. Olmuyor, yakışmıyor.

Diğer kareler Kayseri-Fenerbahçe maçından.

Birinde "Fenerli Emre" kenarda tedavi görürken bir yandan da gözleri yuvalarından fırlamış, ağzı burnu yer değiştirmiş şekilde, bir cinnet hâlinde rakibinin 18 yaşındaki genç oyuncusuna "senin boğazını keseceğim" mesajı veriyor. Hakem görmedi, kartsız kurtardı bu işten Fenerli Emre. Bakalım sözkonusu futbolcuya PFDK ceza verebilecek mi, yoksa video görüntüleriyle ceza almak yine Galatasaray'a özgü bir iş olarak mı kalacak?

Diğerinde yine Emre gibi bu tarz çirkeflikleriyle ünlü bir başka "Fenerli" Volkan başrolde. Pozisyon icabı kendisine kasti olmayan bir faul yapan Kayserili çocuğa yattığı yerden çakıyor tekmeyi! (Bu arada Volkan için bir parantez açmak gerekirse bir rakip takım kalecisi olarak benim için hiç sorun değil böyle niteliksiz, çamur ve takımını yakan bir kaleci olması. Hatta benim için iyi ve zevkli bir şey bile. Ancak Milli Takım kalesinin bu adamdan derhal kurtarılması gerek!) Nasıl olduysa bunu gördü hakem ve verdi kırmızı kartı. Bu sırada da 3. çirkefliği geldi gecenin.
Roberto Carlos kırmızı kart sonrası hakemi eliyle göstererek "deli" diye işaret yaptı. Evet, hakem bunu da görmedi. Bunun için de bekliyoruz PFDK'nın kararını. Carlos, daha sonra da Tolunay Kafkas'la da gayet laubali bir muhabbete girmeye yeltendi ki, çok şükür ona yüz bulamadı Kafkas'tan.

İşin garibi bu çirkefliklerin hepsi Fenerbahçe 2-0 öndeyken, yani en rahat olması gereken dakikalarda oluyor. Arkadaşım, derdiniz ne sizin? Niye rahat değilsiniz, manyak mısınız, bu kadar mı sorunlu bir çocukluk geçirdiniz, yoksa çocukluğunuz normaldi de "Fenerli" olmak bu kadar mı bozdu sizi?

Çirkefsiniz arkadaşlar, sahiden çok pis çirkefsiniz, mutsuzsunuz, eziksiniz!...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel yaz.